Nyílt mobil világot képzel el a Google
2008. november 03. írta: vecseilaszlo

Nyílt mobil világot képzel el a Google

A keresőcég most benyújtott szabadalma alapján lehetővé tenné a dinamikus hálózatváltást, a szolgáltatóktól való függetlenedést a vezetéknélküli készülékek használóinak.

Forrás: sg.hu
Szerző:
Gyurkity Péter

"Az amerikai szabadalmi hivatalhoz eljuttatott részletes dokumentumban a Google illetékesei egy olyan vezetéknélküli világot képzelnek el, amelyben a hordozható, az egyes hálózatokra csatlakozó eszközök szabadon válogathatnak az aktuálisan elérhető variációk közül. Lehetővé válna például a nyílt hálózatok megjelenése, amelyekből bármikor kiléphetünk, hogy egy rivális szolgáltatásait vegyük igénybe, amennyiben az adott területen utóbbi jobb elérést, vagy kedvezőbb kínálatot biztosít.

Ennek jelenleg több akadálya is van. Először is, egy hordozható készülék megvásárlásakor" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr58744507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása