Hol hozzunk létre webes céget?
2008. október 28. írta: vecseilaszlo

Hol hozzunk létre webes céget?

Hol hozzunk létre webes céget?


Egy újabb és érdekes bejegyzés az idei Internet Hungary-val kapcsolatban. Ha cégalapításon töröd a fejedet és az online világban szeretnél boldogulni, akkor ki ne hagyd!
Van a cikkben néhány nagyon hasznos és praktikus ötlet, illetve tipp.



Forrás: Doransky

"Az Internet Hungary 2008-on, Oszkó Péter Delloite vezérigazgató - és mellesleg disclaimer-ként a barátnőm testvére - prezentációjában arról beszélt, hogy miként lehet céget létrehozni a Közép-Európai régióban és honnan érdemes működtetni webes vállalkozásokat.

Az előadásban két fontos információ került elő. Az EU-s jogi szabályozás szerint ott kell adózni, ahol a szerver üzemel, tehát ahonnan az adatokat a felhasználók letöltik. A másik fontos tudnivaló, hogy egy környező EU-s országban bejelentett alkalmazott itthon is jogosult egészségügyi ellátásra, egyáltalán nem nagy probléma, ha valaki nem itthon van bejelentve.

Hol érdemes tehát webes céget létrehozni? Nyilvánvalóan" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr13727393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása