Szubjektív: Éljen az eBay!
2008. október 02. írta: vecseilaszlo

Szubjektív: Éljen az eBay!

Remek dolog az eBay, hiszen hazánkban beszerezhetetlen dolgokhoz tudunk olcsón hozzájutni. De talán mégsem ez a legjobb oldala.

Forrás: PCWorld.hu
Szerző:
Tószegi Szabolcs


"Rengetegszer leírtuk már, hogy mennyire nagyszerű találmány a világ legnagyobb aukciós oldala, az eBay, ahol naponta több ezer termék cserél gazdát. Jó, hiszen sok olyan dolgot találhatunk rajta, amelyet Magyarországon nem lehet kapni, vagy csak jóval drágábban, ráadásul óriási a választék is. Egy PayPal fiókkal felszerelkezve pedig tényleg egy kattintással vásárolhatunk szinte bármit és csak a termék árát, valamint a postaköltséget kell kifizetnünk. A legjobb azonban nem ez a számszerűsíthető, illetve forintosítható oldala, hanem az, hogy az ember egy olyan óriási közösség részesévé válik, amely gyakorlatilag az emberek becsületességére épül. Hiszen lehetne bármilyen jó az eBay visszajelzési rendszere, lehetne bármilyen biztonságos a PayPal által megoldott, magánszemélyek közötti pénzmozgás, ha mindenki csak ügyeskedni szeretne, illetve átvágni másokat, akkor pillanatok alatt összeomolhatna az egész.

Jómagam pár éve használom az eBay-t és ezalatt több olyan eset is történt, amely nyilvánvalóvá tette számomra, hogy" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr18673419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása