Egyre több az internetező Európában
2008. szeptember 24. írta: vecseilaszlo

Egyre több az internetező Európában

Az elmúlt egy évben tovább bővült az európai internetezők tábora. A statisztikai adatok szerint ezen a téren Oroszország érte el a legnagyobb fejlődést.

Forrás:
Honliner - minden ami online marketing

"A ComScore jelentéséből kiderül, hogy kontinensünkön már a 240 milliót is meghaladja az internetezők száma, a bővülés átlagosan 8%, ami kiváló eredménynek minősül. Szinte hihetetlen fejlődésen ment át Oroszország az elmúlt tizenkét hónap során, most 27%-kal többen használják a világhálót észak-keleti szomszédunknál, mint egy évvel korábban, igaz, a népesség arányának tekintetében még mindig jóval az EU-s átlag mögött kullognak az oroszok, ugyanis itt a lakosságnak mindössze a 17.5%-a csatlakozik rendszeresen a webre. A második legnagyobb növekedést felmutató állam" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem,webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr88671314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása