Bajban az internetes kereskedelem?
2008. június 13. írta: vecseilaszlo

Bajban az internetes kereskedelem?

Bajban az internetes kereskedelem?



Forrás: ITpages


Az elmúlt időszakban már tisztán látszik, hogy érdemes az on-line marketingre is jelentős összeget fordítani, ráadásul egyre több webáruházban érhetők el a termékek, melyek a vásárláson kívül számos kényelmi funkciót is nyújtanak (termékelírás, összehasonlítás). A webáruházaknál egy időben tendencia volt, hogy off-line módon (nyomtatott sajtó) reklámozták az on-line piacot, azonban már egy ideje elérhetők az elektronikus "budapesti piacok" is, ahol lehetőségünk van a különböző webáruházak árainak összehasonlítására. Ezek az oldalak megváltoztatják az internetes vásárlási szokásokat.

Arra még mindenki emlékszik, amikor a PC-s forradalom hőskorában, a lóti-futi típusú emberek körbejárták az összes informatikai kiskert, nagykert, majd Excel 2.0-ban összerakott táblázatokkal álltak neki kereskedni: alaplap Ramiris, memória Ready, processzor Qwerty és így tovább. Majd megjelent a Budapesti Piac, és a középső részében fellelhető informatikai hirdetéshalom szerint kezdtek el vásárolni az emberek.

Ugyanez az on-line világban is hasonló módon zajlott le ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr58518538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása