Kik a legtudatosabb vásárlók?
2008. március 19. írta: vecseilaszlo

Kik a legtudatosabb vásárlók?

Kik a legtudatosabb vásárlók?

A Kirakat.hu és a Szonda Ipsos Tudatos Vásárlói Indexe: közepes osztályzatot kaptunk. A legtudatosabb vásárlók a 30 év feletti világhálón tájékozódó városi nők. A vásárlói tudatosságunk erősítését célzó Kirakat.hu - a Szonda Ipsos-szal együttműködve – elsőként fejlesztette ki az úgynevezett Tudatos Vásárlói Indexet.

A jelenleg 4,55-ös átlagot mutató TVI szerint van még mit fejlődnünk: habár a megkérdezettek több mint fele tudatos vásárlónak számít, ezen belül az internet-hozzáféréssel rendelkezők az átlagosnál is tájékozottabbak, a válaszadók 70 %-a alig vagy egyáltalán nincs tisztában fogyasztói jogaival. A legnagyobb fokú tudatosság a 30 év feletti, magas társadalmi státuszú, világhálón tájékozódó, városi nőket jellemzi... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr55428318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása