Így vásárol az interneten a világ legnagyobb piaca
2012. július 05. írta: vecseilaszlo

Így vásárol az interneten a világ legnagyobb piaca

vecseilaci_49x61.jpgHárom év alatt triplázódik Kína internetes vásárlói piaca, így volumenben lehagyva az Egyesült Államokat.

Forrás: Mediainfo - médiások médiája

"Tavaly 121 milliárd dollárt tett ki az e-kereskedelem a távol-keleti országban, ami 66 százalékkal több, mint a 2010-es adat - derül ki a Barclays Capital elemzéséből. A következő három évben több mint háromszorosára emelkedik a piac, így 420 milliárd dollárt (a teljes kínai kiskereskedelem 8 százalékát) érhet el 2015-re. Ez 20 százalékkal haladja meg a jelenlegi vezető Egyesült Államok akkorra prognosztizált értékét - írja a Mashable.

Becslések szerint Kínában 193 millióan vásárolnak online, ez már most több, mint bármelyik másik országban. 2015-ben a fejenkénti költés eléri az évi" ... >>

kína_online.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr314620784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása