MR1 Kossuth: Vásárlás interneten
2010. december 29. írta: vecseilaszlo

MR1 Kossuth: Vásárlás interneten

Karácsony előtti rohanás és pánik helyett e-kereskedelem? Az internetes üzletek bevételük negyedét az ünnepek előtt teljesítik. A válság őket állítólag nem érintette. Az MR1 Kossuth Rádió összeállítása hazai e-kereskedelemről.

Forrás: MR1 Kossuth Rádió
Műsorvezető: Érczfalvi András
Szerkesztő: Belényi Barbara


A beszélgetés 2010. december 20-án a Napközben műsorban hangzott el. A műsorvezetők több meghívott vendéggel beszélgettek, többek között Elekes Attila e-business szakértővel, Bognár Ákossal, a Jateknet.hu ügyvezető igazgatójával és Kis Gergelyel a GKIeNET ügyvezető igazgatójával.
A műsorban főleg a hazai e-kereskedelem és e-kereskedők megbízhatóságáról, a tisztességes kereskedelemről, ill. a fogyasztóvédelemről volt szó. (Az e-kereskedelmi összeállítás 10:34:30-kor keződik)

Figyelem! A műsor csak a Magyar Rádió Hangtárában hallgatható meg a sugárzást követően 3 hétig, azaz 2011. január 9-ig.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr422544557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása