Őrült vásárlás Amerikában
2010. november 29. írta: vecseilaszlo

Őrült vásárlás Amerikában

Az ünnepi vásárlási szezon kezdetét jelző fekete pénteken 2,2 százalékkal több vásárló kereste fel a boltokat, mint egy évvel korábban, ám mindössze 0,3 százalékkal többet költöttek a vevők, mint tavaly - derült ki az amerikai karácsonyi bevásárlási nyitány előzetes értékeléséből.

Forrás: Népszava online

"A ShopperTrak kereskedelmi monitorcég elemzése szerint az amerikai vevők összesen 10,69 milliárd dollárt hagytak a Hálaadás utáni pénteken a boltokban. Az elemzők emlékeztettek: a lassú folyamat folytatódik, 2009-ben ugyanis 0,5 százalékkal költöttek többet a fekete péntek vásárlói, mint egy évvel azelőtt.

Bill Martin, a ShopperTrak vezetője szerint a kereskedelemben tovább nőtt az online értékesítés részesedése. Egyre több vásárló"... >>
 Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr772480224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása