Drámai változások jöhetnek az online vásárlásban
2010. november 11. írta: vecseilaszlo

Drámai változások jöhetnek az online vásárlásban

Bár az online kereskedelmi portáloknak nem kell az üzlethelyiség bérléssel foglalkozniuk, de ettől még az utcai üzletek, vagy bevásárlóközpontok nem avulnak el teljesen - állítja a Jones Lang LaSalle szakértője, Pál Erika.

Forrás: Napi Gazdaság

"A Jones Lang LaSalle Retail 2020 piackutatási sorozatának Online Gold Rush - Online Aranyláz című legutóbb megjelent kiadása rámutat, hogy milyen folyamat vezet a jövő generációjának online kereskedelmi innovációihoz. Látható az az ellentmondás, hogy a már jelenleg is csak online értékesítéssel foglalkozó vállalkozások sok esetben nélkülöznek minden kereskedelmi tapasztalatot, mégis a semmiből a csúcsra juthatnak néhány hónap leforgása alatt.

Pál Erika, a Jones Lang LaSalle kiskereskedelmi üzletágának vezetője úgy látja, az online kereskedelem még mindig gyerekcipőben jár - főleg hazánkban -, de a következő évtizedben ez drámai változáson megy majd át. Az online értékesítés eddigi nehézségei várhatóan enyhülni fognak és ezzel együtt nőni fog a vásárlók bizalma az ilyen jellegű, kényelmet biztosító vásárlások iránt. Ma már sok, hagyományosan értékesítő kereskedelmi hálózat ugyan felismerte az online értékesítés előnyeit, de csak kevés indított internetre épülő új vállalkozást és üzleti modellt.

Az elkövetkező 10 év során" ... >>



Kapcsolódó cikk:
Jones Lang LaSalle - Online Gold Rush: a jövő e-kereskedelme

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr602434778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása