Online kampány: jó ha kreatív a kreatív
2010. augusztus 11. írta: vecseilaszlo

Online kampány: jó ha kreatív a kreatív

Újabb két látványos kreatívba sikerült belefutnom a minap - gondoltam egy bejegyzést mindenképpen megérnek. Mindkettő a YouTube-on fut és igen látványosra sikeredett. 

Nintendo - Wario land shake it! kampány

Forrás: A Digitális Marketing Blog
Szerző: Artuum - Sinkovits András 

"Nem szívesen helyezem túl magasra a lécet saját magam ellenében, de muszáj az egyik kedvencemmel indítanom.
Történt ugyanis, hogy a San Francisco-i GOODBY SILVERSTEIN & Partners csapata olyannyira kreatívan oldotta meg a feladatát, hogy ennél jobban a digitális marketing lehetőségeit nem is tudnám prezentálni. A megoldásuk szenzációs.



A feladat a Nintendo Wii, Wario Land nevezetű játékának megjelenés előtti promotálása volt. Köztudott, hogy sok fiatal, mielőtt videojátékot vásárol, a trailer-ét megnézi youtube-on. Ez volt tehát az irány. Csakhogy itt nehéz versenyre kelni egy ilyen egyszerű játékkal. Valljuk be, magától nem valószínű, hogy rákeres bárki is a Wario Land-re, míg az olyan népszerű játékokra, mint a GTA elég valószínű.

Valahogy tehát vírusfilmet kellett volna alkotni, valamilyen módon kitűnni, de figyelembe véve az "alapanyagot" ez nem könnyű. Úgy döntött hát a San Francisco-i csapat, hogy a döbbenetet kiváltó attrakciót" ... >>


Van képünk hozzá: The Expendables

Sylvester Stallone sokadik virágzását éli és legújabb, The Expendables című akciófilmjének készítését is kiemelt figyelemmel követi a filmrajongók tábora. Végre megérkeztek az első képek is a forgatásról. 

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"A John Rambo és a Rocky Balboa után Sly ismét elismert filmes lett, aki elméletileg a The Expendables mellett a Charles Bronson féle Bosszúvágy feldolgozásán is dolgozik. Mindenesetre előbbi filmjének készítését komoly érdeklődés övezi, hiszen nagyon impozáns szereplőgárdát sikerült összeverbuválni. Időközben megjelentek az első képek is, melyek a Rio de Janeiro-ban zajló forgatásról származnak." ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Kapcsolódó cikk:
Online kampány: jó ha kreatív a kreatív 2


 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr512204284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása