Online márkashop-ot a márkáknak!
2010. január 29. írta: vecseilaszlo

Online márkashop-ot a márkáknak!

Egy európai tanulmány rávilágít az online márkaboltok meglétének a fontosságára. Ha egy ismert cég nem rendelkezik e-shop-al, akkor az komoly presztízscsökkenést eredményezhet- állapították meg a szakemberek.

Forrás: Honliner - Online marketing szakmai portál
Szerző: Genda Csongor


"Hogy a márkák rendelkeznek saját weboldallal, az már alapfeltétele azok életbenmaradásának, de újabban már a webshop is elengedhetetlennek bizonyul- olvasható a Digital Media Center legfrissebb jelentésében, amit 1200 internetező megkérdezésével készített el a piackutató. A felhasználók 80%-a ugyanis felteszi magának a kérdést, hogy egy ismert cég miért nem üzemeltet egy online boltot, 75%-uk csalódott, 50% pedig egyenesen fel van háborodva, ha nem találja meg a weben a kedvenc márkáját árusító e-üzletet. Habár a fogyasztóknak csupán a 21%-a vásárol az internetes márkaboltokban, azok 85%-a elvárja egy ismert cégtől, hogy üzemeltessen egy webes áruházat is.

S hogy mit szeretnének látni egy ilyen online üzletben a vásárlók?" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr151710244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása