Mit jelent a valódi "social"?
2010. január 29. írta: vecseilaszlo

Mit jelent a valódi "social"?

Szerintem a következő években valóban elkezdődik azt, amit socialnak tekintünk. Ma a többség egyfajta weboldalnak és weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatások gyűjteményének látja a közösségiséget.
Social play, social television, social, social, social.


Forrás:
Doransky - Webes és mobil trendek kihangosítva.
Szerző: Dobó Mátyás


"A valódi social ott kezdődik, amikor egy 20 éve masszívan játszó ember rákattan egy bugos javascriptben megírt RTS játékra, amiben nincs animáció, nincs semmi, ami 15 éve ne lett volna meg hasonló játékban, kivéve azt, hogy az ismerősök, barátok és családtagok is ott vannak, illetve ott van egy csomó idegen, aki szintén játszik.

A social ott kezdődik, amikor az egyik barátom családjában a feleség és a gyerekek is rá vannak kattanva egy 20 éve létező játékra, ahol aratni kell és termelni -  Farmville - és ami csak abban különbözik a korábbi játékoktól, hogy ismerősök, barátok és családtagok hívnak meg rá.

A valódi social ott kezdődik, amikor egy barátom napközben tekeri az igát a cégnek, éjszakánként Maffia Wars-ban bandákat épít.

A social ott kezdődik, amikor valaki több mozgóképet néz azokon a linkeken keresztül, amit az ismerősei megosztanak vele a hálózatban, mint a televízión.

A social ott kezdődik, amikor" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr161710224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása