Google Adwords - gyakori kérdések II.
2010. január 27. írta: vecseilaszlo

Google Adwords - gyakori kérdések II.

Ha eddig egy cég kezelte a hirdetéseinket, és most céget szeretnék váltani, vagy házon belül folytatnánk a hirdetést, akkor "meg fog büntetni" a Google? Netán le is tiltja a cégünket?

Forrás: AdWords blog
Szerző: Gál Kristóf


"Sajnos sok céget (hirdetőt) - nem tudok jobb kifejezést rá - becsap az a partnere, aki jelenleg az Adwords hirdetéseit kezeli, és ugyebár a "szakértőtől" hallott információ valósnak tűnhet a laikus cégvezető/marketinges számára.

Ez teljesen téves információ. Ebben a formában senkinek semmilyen kára nem származhat abból, ha átmegy az egyik Adwords szakértő cégtől a másikhoz, vagy ezután maga szeretné kezelni a hirdetéseket.

Ha leállítjuk a hirdetéseket, akkor később csak sokkal rosszabb feltételekkel, vagy akár egyáltalán nem fogjuk tudni újraindítani azokat?

Feltételezésem szerint ezeket a tévhiteket is olyan "szakértők" terjeszthetik, akik sakkban akarják tartani az ügyfeleiket. ("Abbahagyhatja, de utána nagyon nehéz helyzetben lesz...") Nagyon röviden: így ebben a formában ennek sincs semmiféle alapja.

Elképzelhető, hogy egy hosszabb kihagyás után" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr531703306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása