Keresőoptimalizálás sikersztori
2009. december 18. írta: vecseilaszlo

Keresőoptimalizálás sikersztori

Csodák nincsenek, gondolják sokan. Illetve a nagy sikerek mindig valakinek az ismerősének az unokatestvérével történnek. A mai világban, amikor mindenki az azonnali, minden alapot nélkülöző, könnyű sikereket keresi, kevés a hiteles és közeli példa arra, hogyan lehet rövid idő alatt tudással, szorgalommal komoly eredményeket elérni.

Forrás:
OMA.hu - Online Marketing Akadémia
Szerző: Fehér Márton


"Direkt nem egy közismert sikersztorit dolgoztunk fel, szándékosan nem egy marketing “celebbel” készítettünk interjút!

Turóczi Ákossal beszélgetettem, aki a Műszaki vizsga, Zöldkártya és Autós Portál tulajdonosa, fejlesztője, marketingese:

Márton:
Mikor is indult a weboldalad?

Ákos:
Körülbelül 1 éve, szeptemberben indult útjára a Műszaki vizsga, Zöldkártya és Autós Portál (MVZ), de persze rengeteg előkészítő munka, fejlesztés, kutakodás, ötletelés és tanulás előzte meg az élesbe állást.

Márton:
Az indulásnál még én is Veled ötleteltem ezen az oldalon, de mik voltak azóta a legnagyobb kihívások amikkel szembesültél ez alatt az 1 év alatt?

Ákos:
Előszöris azt hittem, hogy kitalálni magát a koncepciót, majd ezt lefejleszteni. De rájöttem, hogy sokkal nagyobb kihívás megtölteni élettel, látogatókkal a portált.

Márton:
Elmondanád, hogy  tulajdonképpen miről is szól ez a portál?

Ákos:
Eredetileg" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr761604410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása