Optimista mutatók a világhálón
2009. december 17. írta: vecseilaszlo

Optimista mutatók a világhálón

A vártnál jobban teljesítettek a harmadik negyedévben az internetes piac meghatározó cégei, az időszakra vonatkozó gyorsjelentésekben egyes elemzők már a válságból való kilábalás jegyeit vélik felfedezni.

Forrás: Világgazdaság Online

"Nos, az tény, hogy komoly meglepetést okoztak a Wall Street elemzőinek a legnagyobb keresőcégek, de a világ vezető online áruházának, az Amazonnak sincs oka szégyenkezésre. A július–szeptemberi üzleti adatok által okozott – pozitív – meglepetés nagyságát jól mutatják az érintett cégek részvényárfolyamaiban a gyorsjelentések közlését követően végbement változások. A Google-részvények értéke a harmadik negyedéves eredmények bejelentését követően 546,25 dollárra nőtt, erre tavaly július óta nem volt példa. Az Amazon papírjainak árfolyama 14 százalékkal ugrott meg a július–szeptemberi adatok hatására, átlépve a 100 dolláros határt, erre egyébként közel egy évtizede nem került sor.

A Wall Street elemzői" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr821604295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása