A Google már a növekedéshez toboroz
2009. november 11. írta: vecseilaszlo

A Google már a növekedéshez toboroz

Erőteljes eredményeket mutatott fel a Google a harmadik negyedévben. A cég forgalma, de különösen nyereségessége jelentősen növekedett. A Google is csatlakozott azon cégek táborába, amelyek szerint a válság mélypontján már túl vagyunk.

Forrás: HWSW
Szerző: Bizó Dániel


"A Google forgalma 5,94 milliárd dollár volt, ami 7 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál és 8 százalékkal a második negyedévest. Ebből 3,96 milliárdot tett ki a saját oldalakon és 1,8 milliárdot a partneroldalakon generált forgalom. A partnerek felé kifizetett bevétel 1,56 milliárd dollárt tett ki, ebből 1,33 milliárd dollár került az AdSense partnerekhez.

A cég bevételének 53 százaléka külföldről származik, ebből 13 pontot az Egyesült Királyság tesz ki. A kattintások száma 14 százalékkal emelkedett, az egy kattintásért fizetett átlagos összeg eközben" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr561516562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása