Újabb pert kapott a nyakába az eBay
2009. augusztus 18. írta: vecseilaszlo

Újabb pert kapott a nyakába az eBay

Az amerikai Steve Madden cipő, és ruházati kiegészítő gyártó beperelte az eBay-t kedden, mivel az a felperes szerint valószínűsíthetően hamis karórákat kínált online piacterén.

Forrás: hírszerző - sokat jelent

"A manhattani bíróságra benyújtott panasz szerint az eBay online piacterén megtalálható Steven Madden órák a korábbi lincencelő, még a Vestal Watch által készítettek. A felperes ezért védjegyoltalom megsértése miatt perel. A panasz szerint a Steven Madden cég képviselői levélben kérték az eBay-t, hogy távolítsa el az órákat a site-ról, ám nem történt semmi.

Az eBay vezeti a hamis termékek elleni harc innovatív megoldásait – írta Mary Huser, az eBay megbízott tanácsadója közleményében. Majd emlékeztetett, hogy egy tavalyi, a New York-i bíróságon tárgyalt eset a Tiffany & Co és az eBay között is felmentéssel zárult, mely ellen a Tiffany fellebbezett. Az eBay-en vásárolható termékek 99, 85 százaléka nem hamisítvány, majd hozzátette, hogy a vállalat teljes mértékben együttműködik a jogtulajdonosokkal és eltávolítja a hamis árukat, írja a Reuters.

Néhány hónapja a L'Oreal vesztette el az eBay ellen indított perét Angliában. A francia kozmetikai cégcsoport azzal vádolta az online aukciós oldalt, hogy" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr231307433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása