Mobilnet-szolgáltató válhat a Google-ból
2008. december 04. írta: vecseilaszlo

Mobilnet-szolgáltató válhat a Google-ból

Az internetes vállalat elnyerte az amerikai médiahatóságtól a műsorszórásban kihasználatlan rádiófrekvenciákat, amelyen az USA-t lefedő mobilnet-szolgáltatást indítana.

Forrás: [origo]
Szerző:
Vámosi Gergő

"Az amerikai elnökválasztás napján nemcsak a demokrata párt, hanem a Google is győzelmet aratott: az internetes vállalat és partnerei hosszas közdelem után elnyerték az USA médiahatóságától (FCC, az amerikai ORTT) a white space frekvenciatartomány használati jogát - adta hírül a TechCrunc. A döntés nyomán a Google hamarosan vezeték nélküli internetszolgáltatást indíthat a korábban az analóg tévé- és rádióadások frekvenciasávjainak védőzónájaként fenntartott hullámhosszokon." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr83801849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása