Hogyan fejlődj a statisztikáidon?
2008. december 04. írta: vecseilaszlo

Hogyan fejlődj a statisztikáidon?

Hogyan fejlődj a statisztikáidon?

Először is minél hatékonyabban és minél progreszívebben.
Ma már az online marketing és az eKereskedelem, vagy internetes kereskedelem megkerülhetetlen alapja a webanalitika. E nélkül ne is vágjon senki sem bele semmilyen internetes tevékenységbe, mert csak költeni fogja a pénzét - feleslegesen.
Egy ekereskedelmi site esetében különösen nagy érték a jó analitikai eszköz: segítségével nem csak látványosan lehet pénzt megtakarítani, hanem a tevékenységet is jelentős mértékben lehet optimalizálni akár a beszerzéstől, az értékesítés hatékonyságán keresztül, egészen a logisztikáig.

Forrás: doransky

"Az analytics az elmúlt évben forradalmi módon átalakította át az elképzeléseinket a webes analitikáról és eddig soha nem látott mélységekbe vitt le az oldalainkon vándorló felhasználók viselkedésével kapcsolatban.

A szegmentálással és a funkciók felduzzadásával az analitika kezd ténylegesen önálló iparági pozícióba jutni. Most először van az, hogy nagy számú embernek van lehetősége olyan eszközt használni az oldala auditálására, amit már nagy valószínűséggel egyáltalán nem ért meg.

Az elmúlt években" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr54801944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása