Nem csak nálunk késik a mobilmarketing-boom
2008. november 05. írta: vecseilaszlo

Nem csak nálunk késik a mobilmarketing-boom

Integrált kampányok, a komplexitás egyszerűvé és könnyűvé tétele, leginkább pedig a világ fejlődő piacaira való koncentrálás - többek között ezeket fogalmazták meg fő célkitűzésekként a mobilmarketing nemzetközi szakértői múlt héten Budapesten, a nemzetközi Mobilmarketing Szövetség (MMA) konferenciáján.

Forrás: kreatív.online

"Mobile Marketing Forum címmel a budapesti Novotel Centrumban rendezte meg első európai konferenciáját múlt héten az MMA. A világ minden tájáról érkező operátorok, tartalomszolgáltatók, ügynökségek és hirdetők elsősorban arról próbálták egymást győzködni, hogy most már tényleg itt lenne az ideje a mobilmarketingben rejlő potenciál kihasználásának. A szereplők ugyanis még mindig nem elégedettek, és az évek óta remélt "meglendülés" úgy tűnik, nem csak Magyarországon, de a világon is várat még magára.

Az új kulcsszó: integráció
A lassúságot az előadók a legkülönfélébb okokra vezették vissza. A már jól ismert érv mellett, miszerint a mobilmarketing veszélye, hogy a telefon tulajdonosának intim szférájába tolakszik be, ezért nagyon óvatosan, ügyesen kell céloznia, sokan hangoztatták az új kulcsfogalmat, a "cross media integration" -t, azaz az integrált kampányt is. "Ahhoz, hogy a mobil egy specifikus rétegeszközből a tömegmarketing eszközévé váljon, holisztikus szemléletmód szükséges" - fogalmazott Jo Wall, a világ összes sms-ének felét kezelő telekommunikációs cég, az Acision marketingmenedzsere. Mindez azt jelenti, hogy" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr100748639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása