Japánban a legjobbak a szélessávú kapcsolatok, de a hazai szolgáltatók is jó munkát végeznek
2008. szeptember 19. írta: vecseilaszlo

Japánban a legjobbak a szélessávú kapcsolatok, de a hazai szolgáltatók is jó munkát végeznek

Japánban a legjobb minőségűek a szélessávú internetkapcsolatok, ezek sebessége és alacsony késleltetése már ma lehetővé teszi, hogy a felhasználók 3-5 évvel a világ előtt járva olyan új alkalmazásokat használhassanak, amelyekről a legtöbb helyen ma még álmodni sem merünk.

Forrás: HWSW
Szerző:
Bodnár Ádám

"Az Oxford Egyetem és az Ovideói Egyetem a Cisco Systems támogatásával nagyszabású felmérést készített  a szélessávú kapcsolatok minőségéről. A kutatás során a népszerű Speedtest.net oldal 42 országból származó mintegy 8 millió mérési eredményét használták fel arra, hogy megállapítsák, melyik országokban a legjobbak az internetkapcsolatok. A fel- és letöltési sebességek, valamint a késleltetés, a csomagvesztés és egyéb paraméterek alapján úgy határozák meg a szélessávú kapcsolatok minőségét, hogy figyelembe vették a jelenleg használt (pl. e-mail, web, letöltés, médiastreaming, távmunka), illetve a jövőben várható webalkalmazások (pl. nagyfelbontású IPTV) hálózat igényeit.

A kutatók szerint"... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr50668342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása