Már megint nem tudom, hogy melyik ruhát vegyem meg! Megoldás? Fashion like!
2012. május 31. írta: vecseilaszlo

Már megint nem tudom, hogy melyik ruhát vegyem meg! Megoldás? Fashion like!

A nők és a vásárlás. Amennyiben a teljesség igényével boncolgatnám ezt a fura kapcsolatot, akkor valószínűleg a végére érve még a virtuális tintám is kifogyna, illetve elkezdenék rondán írni, klaviatúrával.Volt pár alkalom, amikor barátnőt kísértem vásárolni. Különleges procedúra, amely során a nők bonyolult algoritmusok felhasználásával szelektálnak és döntenek vagy nem.

Forrás: Off-Beat blog
Szerző: Fodor Tomi

"Több szerepet is kaphat ilyenkor az ember, egyszerre és külön-külön is. Ezeket a szerepeket elfogadhatod vagy beülhetsz addig valahova kávézni vagy sörözni…

Amennyiben elfogadod, akkor két dolog válhat belőled:

A humán fogas: Az„emberi fogas” mobil, mivel megy a szelektáló nő után, és amire a partnere nemes egyszerűséggel rápakolja az üzlet készletének a 80%-át, hogy „majd ezeket felpróbálom, és majd szűkítem a kört". Ekkor látszik először a férfi szemének tükrében egy hajszálrepedés, amely jelzi lelkének részleges megtörését, amely annak köszönhető, hogy nem mostanában fognak végezni.

Elérkeznek a próbafülkéhez, ahova beborítod a göngyöleget és vársz. Várnod kell, mást nem tehetsz, mivel egy női ruhaüzletben kevés dolog köthet le, nincs időd elugrani egy sörre sem, és végül, mert a fülkéből állandó jelleggel áramlik ki a beszéd.

A heteró stylist: Borzalmasan nehéz fázis jön, mivel" ... >>  

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr64547402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása