Törököt fognak
2011. október 10. írta: vecseilaszlo

Törököt fognak

Talán még meglepőnek tűnő, de máris sikeres ötletnek bizonyult a magyar Árukereső.hu-nak célkeresztbe fognia Törökországot. Egy év alatt ugyanis az ott elindított árösszehasonlító lapjával piacvezetővé és az egyik legdinamikusabban növekvő piaci szereplővé nőtte ki magát.

Forrás: IT Business
Szerző:  Szabó M. István

"Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala az Árukereső Törökországban is felépítette hasonló oldalát, s az Ucuzu.com-ra a magyar tapasztalatokat átültetve, egy év alatt Törökországban is piacvezetői szerepet sikerült elérni.

2011. augusztus 24-én Palocsay Géza kereskedelmi igazgató adott elő a legnagyobb török e-kereskedelmi szervezet az E-ticad isztambuli gálavacsoráján. A ramadani böjtöt lezáró Iftar vacsorán a török internetes kereskedelem 1300 vezetője volt jelen. A szervezők nem véletlenül választották az Árukereső török oldalát az Ucuzu.com-ot az idei gála előadójának; hiszen a török e-kereskedelem egyik leggyorsabban növekvő oldala egy év alatt" ... >>

 
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr393291262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása