Google Panda frissítése: Az építmény meginog – Alapvető változások a keresőoptimalizálásban, avagy mit hoz számunkra a Google Panda frissítése
2011. szeptember 14. írta: vecseilaszlo

Google Panda frissítése: Az építmény meginog – Alapvető változások a keresőoptimalizálásban, avagy mit hoz számunkra a Google Panda frissítése

Újból forradalmi változások lesznek a keresőoptimalizálás területén. Néhány hete ugyanis megérkezett a Google Panda frissítése, s az első tapasztalatok alapján akár sutba is dobhatjuk az eddigi legjobban bevált SEO fogásokat. Mit hozott a Google Panda 2,2-es verziója és hogyan módosíthatja ez SEO stratégiánkat? A SEOmoz Whiteboard Friday sorozatában közölt cikke nyomán – Rand Fishkin tolmácsolásában – ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Forrás: Pontkom Stúdió Kft.

"A papírforma felborul
A Google egyik legújabb fejlesztése, a Google Panda első verziója 2011 márciusában látott napvilágot, amellyel alaposan összezavarta a honlapok rangsorát. A Google listáján ugyanis számos honlap besorolását lefokozták, míg néhány előbbre léphetett. A Panda pedig azóta is aggódással tölti el a weblaptulajdonosokat, hiszen sokan nem készültek fel ezekre a változásokra, így sokan megdöbbenve figyelik, amint hirtelen zuhanórepülésbe kezd honlapjuk értékelése.

A Whiteboard Friday mostani kiadásában Mr. Rand Fishkin arra próbál rávilágítani, hogyan fogja a Google Panda a keresőoptimalizálás során eddig alkalmazott módszereket megváltoztatni. A korábbiakban ugyan a SEOmoz oldalán már jelent meg néhány bejegyzés, amely a Pandát technikai szempontból próbálta megközelíteni, de most a SEO iránt érdeklődők néhány filozófiai és elméleti szemponttal is megismerkedhetnek. Tartsunk hát Mr. Fishkinnel és fedezzük fel együtt, milyen változásokat hoz a Google Panda frissítése!

A gépek tanulnak…
A Google Panda," ... >>

 

A cikk folytatása:

Google Panda frissítése 2. rész >> 

Google Panda frissítése 3. rész >>

Google Panda frissítése 4. rész >>

 

Kapcsolódó cikk:

PANDA update magyar oldalakon

A magyar nyelvű Google blogban is megjelent hivatalosan, hogy nemzetközi oldalakon – és ennek keretében a magyar oldalakon is – élesítésre kerül a PANDA update, amely az elmúlt hónapok legtöbbet tárgyalt témája volt webmesterek, SEO-sok körében.

Forrás: SEO blog - Longhand - cikkek keresőoptimalizálásról, tanácsok webfejlesztéshez
Szerző: Longhand

"Itt a blogon még nem írtam a Pandáról, de ügyfelek részére nagyon sok kérdést kellett megválaszolni, előadást tartani a témában, nagyon sokakat foglalkoztat, hogyan érinti az oldaluk jövőjét a PANDA update.

Mostantól értelmet nyer még többet foglalkozni vele.

Ha nagyon röviden kell megfogalmazni PANDA lényegét, az egyik legfontosabb változtatás a rangsorolás tekintetében, az hogy relevancia mellett az oldalak minősége is sokkal nagyobb hangsúlyt kap az update után.

Korábban" ... >>

 
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr813227208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása