Sikeres karácsonyi időszak a Bookline-nál, feltörőben az új üzletágak
2010. december 24. írta: vecseilaszlo

Sikeres karácsonyi időszak a Bookline-nál, feltörőben az új üzletágak

A társaság a tavalyi ünnepi forgalmat az erős karácsonyi akcióknak köszönhetően már december 19-én túlteljesítette, így a vállalat előreláthatólag kétszámjegyű árbevétel-növekedéssel zárja az utolsó negyedévet.

Forrás: TőzsdeFórum

"A korábbi években megszokott, vonzó, karácsonyi akcióknak és a bevezetett új termékeknek köszönhetően idén decemberben a Bookline.hu havi látogatóinak száma túllépte az 1,2 millió főt, a regisztrált felhasználók száma megközelíti a 600.000 főt.

A társaság termékportfóliója újabb webshopokkal gazdagodott, a Bookline.hu oldalait választotta az Adidas és a Disney is, az egyéb üzletágak termékei között pedig már világhírű Gerbeaud cukrászda is képviselteti magát. A Bookline idén minden kereskedelmi versenytársát megelőzve már október második felében megkezdte az ünnepi készülődést, a karácsonyi időszakot saját aloldal támogatta, ami több fázison keresztül alakult át adventi kvízjátékból karácsonyi ajándékokat összegyűjtő, kereskedelmi célú oldallá. A 70 napon keresztül tartó kvízjáték sikerét jelzi, hogy kérdéseire több mint 240.000 válasz érkezett, a napi nyereménnyel összekötött játék zárósorsolásán 100 különleges, ünnepi Gerbeaud torta, valamint egy világkörüli utazás talál gazdára. Az idén első alkalommal a Bookline.hu" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr262533567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása