Kedvezményhullám Budapesten - az eddigi legnépszerűbb éttermi ajánlattal érkezett meg Magyarországra a tsoonami.hu
2010. október 11. írta: vecseilaszlo

Kedvezményhullám Budapesten - az eddigi legnépszerűbb éttermi ajánlattal érkezett meg Magyarországra a tsoonami.hu

2010. október 4-én hétfőn elindult Magyarország legújabb közösségi vásárlói oldala, a tsoonami.hu [cunami.hu].

Forrás: Sajtóközlemény
Szerző: dr. Gyarmati Georgina


Az oldal első ajánlata rögtön a legsikeresebb magyarországi közösségi oldalon futott éttermi ajánlat lett: mindössze két nap alatt 56 vásárló vette meg a Columbus Étterem 65% kedvezménnyel nyújtott ebéd- vagy vacsorakuponját.

A közösségi vásárlás Amerika, illetve Nyugat Európa egyik legfelkapottabb marketing eszköze, a kategóriában piacvezető GroupOn több száz városban több százezer kupont értékesít. A válság súlytotta magyarországi szolgáltató szektorban joggal várták tehát a közösségi vásárlói modell mielőbbi megjelenését. A vásárlók ugyanis a válság ellenére is szeretnének szórakozni, kikapcsolódni, de a nyilvánvalóan lecsökkent anyagi keretük ezt mindeddig nem tette lehetővé. A tsoonami azonban egy olyan új üzleti modellt teremt meg, melyben mindenki jól jár: a szolgáltató sok új ügyfelet/vendéget szerez, a felhasználó verhetetlen kedvezményekkel kapja meg a teljesértékű szolgáltatást.

A tsoonami azonban nem új játékos. 2010. májusában indult a tsoonami.gr, ami Athént és környékét látja el kedvezményes kikapcsolódási lehetőségekkel. Magyarország a 2. ország, ahol elindította weboldalát, de előzőleg, Görögországon belül Athénon kívül Thesszalonikire is kibővítette kínálatát.

A tsoonami görög és magyar magánbefektetők tulajdona.

 

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr702360957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása