Vatera Vera és Depó Bertalan - viral videók
2009. november 11. írta: vecseilaszlo

Vatera Vera és Depó Bertalan - viral videók

Üzengetős háború kezd kibontakozni felülírott Vatera Vera és Depó Bertalan között a Youtube-on (meg a facebook, twitter, és még számtalan más kommunikációs csatornán).

Forrás: B2B online marketing blog - b2b, online marketing, hírlevél, eDM, SEO, SEM
Szerző: Cseh Balázs


"Vatera Verával indult a történet neten és TV-ben egyaránt, a háttértörténet annyi, ogy Vera döntött: eladja Berci cuccait a Vaterán (természetesen vatera.hu viral videó). A Depó gyorsan lecsapta a magas labdát és előkapta Depó Bertalant, Bercit, aki rá se .... kacsál az egészre, mert amit Vera elad, azt pótolja a depo.hu oldalon.

Véleményem szerint nagy ötlet volt a Vaterától a történet, a hangnem, a feeling, de ugyanakkor nem kevésbé nagy ötlet volt a Depótól online, szerintem kb. tizede büdzséből meglovagolni a kampány farvizét. Sőt, előnye az, hogy míg a Vatera valószínűleg már korábban leforgatta a vírusvideókat, ezáltal nehezebb lesz reagálnia az ellenkampányra, addig a Depó bár kevésbé jó minőségű videókkal, de tigrisként, azonnal tud reagálni minden újabb feldobott labdára :)

Ha kicsit belegondolunk, akkor egyébként ez a kis párharc" ... >>
 

  

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr491515631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása