Jelentős EU támogatás a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéseihez
2009. november 09. írta: vecseilaszlo

Jelentős EU támogatás a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéseihez

Ismét megnyílik a lehetőség, hogy jelentős támogatást kapjanak az Európai Unió forrásaiból a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéshez, korszerűsítéshez.

Forrás: SZEK.org

"A támogatás mértéke akár az 50%-ot is elérheti, a támogatás összege pedig 25 millió forintig terjedhet. Mint ismeretes, tavasszal 50 milliárd forint rekordigény érkezett a 20 milliárd Ft-os keretre, a legnépszerűbb eszközbeszerzést támogató pályázaton.  A pályázat gyors elbírálású a tavaszi pályázók 2-3 hónap alatt megkapták a  pozitív támogatási döntéseket és a májusban beadott pályázatokra szeptemberben már támogatási előlegek érkeztek." ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.   

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr961512561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása