Facebook-szerű szolgáltatással próbálkozik az iWiW
2009. szeptember 28. írta: vecseilaszlo

Facebook-szerű szolgáltatással próbálkozik az iWiW

Az online magyar telefonkönyvként is aposztrofált iWiW újabb apró fejlesztéseket mutatott be, amivel szeretné felvenni a versenyt a webes háborúban. Ezúttal a Hírfolyam újult meg kissé, mostantól egyben látszanak az ismerősökkel történt események.

Forrás: HWSW
Szerző: Dojcsák Dániel


"Tegnap egy információs oldal várta a bejelentkező felhasználókat a magyar közösségi szájt nyitólapja előtt, ebből értesülhetett mindenki, hogy a Hírfolyam funkció szélesebb körben válik elérhetővé, s ezen túl már nem csak egyes felhasználók adatlapján lehet leskelődni az aktivitások után, hanem összegyűjtve is megtalálhatóak az események.

Még nincs teljesen kész
Jelenleg a nyitóoldalról még nem érhető el a funkció, de a tájékoztatás szerint hamarosan ezt is orvosolják, addig azonban az Ismerősök oldalon a Hírfolyam menüpontból derül ki, hogy mit is csináltak az elmúlt pillanatokban ismerőseink az iWiW-en. Így egy közös felületen követhetjük, hogy ki töltött fel új képet, ki változtatta meg profilját, ki kivel kötött ismeretséget, lépett-e be valaki egy klubba, írt-e véleményt vagy éppen használta-e valamelyik alkalmazást.

Akinek sok ismerőse van, annak ez a folyam is óriási folyóvá duzzadhat, ezért is készítettek egy szűrési lehetőséget a fejlesztők." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr841407202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása