Új SEO-Tag a duplikáció kivédésére
2009. május 06. írta: vecseilaszlo

Új SEO-Tag a duplikáció kivédésére

A három vezető keresőszolgáltató nemrég bejelentette egy új Tag bevezetését, amellyel a weboldal üzemeltetők megakadályozhatják a domainen belüli duplikálást, azaz elkerülhetik ennek beiktatásával a tartalom másolásáért járó büntetést.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"A Microsoft, Yahoo és Google vállalatok megadják a lehetőséget a honlap tulajdonosoknak, hogy azok egy extra elem beépítésével tudassák a keresőrobotokkal, hogy bizonyos szövegrészeket többször is felhasználtak. Leginkább az internetes üzletek szoktak duplikálni, ám akkor is előfurdulhat duplikált tartalom, ha a site elérhető mind www előtaggal, mind pedig anélkül. S mint tudjuk, a webkeresők nem nézik jó szemmel az azonos tartalmakat. Mostantól viszont a weboldal üzemeltetők beiktathatják a forrásba a Canonical névre keresztelt Link rel-t, ami segít kivédeni a jövőben ezt a problémát." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr521100367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása