SEO-morzsák; újabb hasznos Meta Tag-ek
2009. április 17. írta: vecseilaszlo

SEO-morzsák; újabb hasznos Meta Tag-ek

Az oldal finomhangolása megköveteli az alap Meta adatokon kívül egyéb fontos Tag-ek használatát is, amelyek már nem annyira közismertek, viszont növelhetik oldalunk értékét a keresők szemében.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"Egyik korábbi cikkünkben már elég részletesen kifejtettük, milyen fontos szerepük van a Title, Description és Keyword Tag-eknek. Mint tanult SEO-guruk tisztában vagyunk azzal, hogy ezek közül a legértékesebb a Title, ám a fent említett három elemen kívül több olyan Meta adat létezik még, amelyek megkönnyíthetink a weboldal tulajdonos és a robotok munkáját. Íme, vegyünk górcső alá néhányat a fontosabbak közül. Elsőként említsük meg a" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr941049987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása