Mostantól offline is használható a Gmail
2009. február 05. írta: vecseilaszlo

Mostantól offline is használható a Gmail

A Gmail és a többi webmail szolgáltatás legnagyobb előnyének többen azt tartják, hogy bárhonnan, bármilyen internetre kötött, böngészőt futtató eszközzel elérhető. A Google-t régóta kritizálják amiatt, hogy nincs lehetőség az offline elérésre, csak levelezőkliens közbeiktatásával.

Forrás: HWSW
Szerző:
Dojcsák Dániel


" A Gmail Labs legújabb funkciója most orvosolja ezt a problémát: A Google Gears segítségével a jövőben mindenki a gépére szinkronizálhatja a leveleit és a böngészőn belül a megszokott módon érheti el azokat internetkapcsolat nélkül is.

Ugyan az internetelérés a 3G/HSDPA telefonok és az egyre szaporodó WiFi hot-spotok idejében már egyre kevésbé jelent problémát az internetkapcsolat kiépítése, ugyanakkor számos olyan szituáció előfordulhat, amikor nem áll rendelkezésre a hálózat. Ilyenkor is jól jönne a levelek közül előbányászni egy telefonszámot, egy nevet, vagy egy hosszú levelet megírni a repülőgépen. A Gmail Labs "Offline" funkciója erre kínál megoldást.

A Gmail hivatalos blogon közzétett bejegyzése szerint mindössze annyit kell tennie a felhasználóknak," ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr17924193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása