Minden eddiginél több kiállító a düsseldorfi Online Marketing Kiállításon
2008. augusztus 12. írta: vecseilaszlo

Minden eddiginél több kiállító a düsseldorfi Online Marketing Kiállításon

Minden eddiginél több kiállító a düsseldorfi Online Marketing Kiállításon


Forrás: Prim Online
Szerző:
Milkovits Gábor


"A szeptember közepén megrendezésre kerülő düsseldorfi ’online-marketing-düsseldorf 2008’ kiállításra minden korábbi alkalomnál több, a 300-at is felülmúló számú kiállító cég jelezte megjelenési szándékát.

Az Igedo nevű helyi társaság által szervezett rendezvényre szeptember 17-18-án, azaz mintegy hat hét múlva fog sor kerülni, ám az óriási érdeklődésre való tekintettel a kiállítói regisztrációt már augusztus 5-én lezárták. A kiállítás iránti növekvő érdeklődés világos jele annak, hogy az internetes marketingágazat jelentősége hatalmas ütemben nő. Az online-marketing-düsseldorf az idén immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre, ám a kiállítók száma 20 százalékkal, a három csarnokban elhelyezett 11 867 m2 kiállítótér pedig 25 százalékkal haladja meg a tavalyi mennyiségeket és méreteket, és az ágazatban dolgozó szakmai látogatók számában is hasonló növekedésre számítanak. A szervezők sajtóközleménye szerint az esemény idén először fedi le az online marketing teljes, 360 fokos spektrumát, olyan új szegmenseket is megjelenítve, mint az e-kereskedelem, a mobilinternet, vagy éppen az" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr33612861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása