Főnix helyett zombiként támadt fel a magyar képregény
2008. május 21. írta: vecseilaszlo

Főnix helyett zombiként támadt fel a magyar képregény

Főnix helyett zombiként támadt fel a magyar képregény



Forrás: könyvesblog

Mangajelmezes bombacsajok helyett Napirajz-rajongóból volt a legtöbb a hétvégén megrendezett negyedik Képregényfesztiválon. Az izzadságszag mellett a hazai gyártású képregény volt az úr a Gödör mélyén, ahová vasárnap este majdnem bezárták a megállás nélkül dedikáló Grafitembert.

"Idén a magyar képregények áttörése várható, de hogy ez kereskedelmileg mennyire lesz sikeres, az már egy más kérdés" – vezet körbe a standok között az egyik szervező, Tót H. József, a Vad Virágok Könyvműhely munkatársa. "Ennyi magyar képregény egyszerre még soha nem jelent meg. Arra külön büszke vagyok, hogy a hazai kis példányszámú, szerzői képregényeket is sikerült elindítani. Ezek mind 24 oldalas, 200 példányban megjelenő, fekete-fehér kiadványok, amiknek a nyomdaköltségeit meghitelezte a Képregénykiadók Szövetsége."

A magyar képregények térhódítása tényleg kézzelfogható. A Gödör frissen megnyitott, hátsó részébe (ami leginkább az Index-székház melletti építkezésre hasonlít) csak a dedikálásra váró Napirajz-rajongók sorfalán áttörve jutottunk be ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr37480516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása