Haladnak a korral - A MAHASZ a letöltések alapján is listáz
2007. június 28. írta: vecseilaszlo

Haladnak a korral - A MAHASZ a letöltések alapján is listáz

Haladnak a korral - A MAHASZ a letöltések alapján is listáz

Először kerültek fel az internetes letöltések alapján is zeneszámok a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének (MAHASZ) TOP 40-es slágerlistájára - közölték a MAHASZ, a ProArt és négy zenei webáruház képviselői.

Felnőtt egy nemzedék, amely abban a tévhitben él, hogy, ami a világhálón található, az mind ingyen van. A művészek, az alkotók és a forgalmazók, a zeneipar résztvevői azonban sok munkát fektetnek a "termékek" előállításába, valamennyinek ára van, jogdíj jár értük - hangsúlyozta Szűcs László, a MAHASZ elnöke és Horváth Péter, a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért egyesület vezetője. Mint kiemelték, ezzel a generációval időszerű megismertetni, hogy a legális zeneletöltés nemcsak jogtiszta, hanem magas minőségű anyagokat garantál. A nagyhírű külföldi zenei portálok mellett pedig most már a magyar internetes áruházak is sokezres kínálati listával várják a zenebarátokat... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr30427902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása