eBolt-építés az alapoktól
2007. május 16. írta: vecseilaszlo

eBolt-építés az alapoktól

eBolt-építés az alapoktól

Webáruházat építeni ma már nem úri passzió, sokkal inkább olyan értékesítési csatorna, mely a költségtakarékos működés mellett hatékony hirdetési eszközt is kínál. A technológia működtetése pedig már rég nem igényel informatikai gurut.

Néhány éve még távoli galaxisnak tűnt az internetes kereskedés, sokan a nagyvállalatok drága játékszereként tekintettek rá, mely a kicsi vagy közepes cégek számára elérhetetlen, mások szerint értelmetlen luxus. Az internet terjedése azonban megkeverte a kártyákat, s ma már nemcsak, hogy profitábilis értékesítési csatorna lehet egy okosan kialakított online bolt, vagy áruház, de a reklámkerettel nem rendelkező cégeknek a leghatékonyabb hirdetési eszközévé is vált... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr31427879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása