EU-pénzből beszállt Spéder a használt autós netbizniszbe
2017. július 19. írta: vecseilaszlo

EU-pénzből beszállt Spéder a használt autós netbizniszbe

Spéder Zoltán (az FHB, a BIF és az Index volt tulajdonosának) érdekeltségében lévő, EU-s Jeremie pénzeket befektető Tőkepartner Kockázati Tőkealaphoz kötődő új használt autós oldal indult. A site-ot az iWiW egykori alapító-tulajdonosa fejlesztette le a Spéder-érdekeltségnek.

Forrás: 24.hu
Szerző: Szalay Dániel

"Új oldallal bővült a hazai e-kereskedelmi piac joautok.hu néven. A site-ot a korábban népszerű magyar közösségi oldal, a 2014-ben végül bezárt iWiW egykori alapító-tulajdonosa, a Virgo Systems fejlesztette. Ennél is érdekesebb, hogy ehhez milyen pénzek álltak rendelkezésre. A joautok.hu tulajdonosa ugyanis a tavaly májusban létrehozott Net Mobilitás Zrt., melynek tulajdonosa a Tőkepartner Kockázati Tőkealap. Ez a tőkealap Spéder Zoltán, az FHB és a BIF, valamint az Index volt és a CEMP (az Inforádiót, a napi.hu-t és több más médiumot működtető Közép-európai Médiaszolgáltató) tulajdonosának érdekeltség."... >>

joautok-hu.jpg

A Jóautók.hu elérhető az alábbi linken: https://joautok.hu/

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1812651319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása