Mérföldkőhöz ért a hazai e-kereskedelem
2017. június 12. írta: vecseilaszlo

Mérföldkőhöz ért a hazai e-kereskedelem

Tavaly 427 milliárd forintot költöttünk a hazai webáruházakban. Az összeg azt jelenti, hogy az online vásárlások aránya immár meghaladja az 5 százalékot.

Forrás: BITPORT

"A 2015-ös eredménynél jóval magasabb forgalmat hozott a magyarországi webes kereskedőknek a tavalyi év. Az eNET frissen publikált jelentése szerint 2016-ban 427 milliárd forintot hagytunk a hazai online áruházakban, ami a teljes kiskereskedelmi forgalom 5,2 százalékának felel meg. Az 5 százalékos arány átlépése szimbolikusnak is tekinthető: a magyar e-kereskedelem immár nem valamiféle szűk szegmens, hanem teljes értékű csatornának tekinthető.

Rátettek pár lapáttal
Az online kereskedelmi forgalom növekedése évek óta magasan meghaladja a hagyományos értékesítési csatornák eredményét, de a tavalyi év ezt figyelembe véve is kimondottan jól sikerült. A bevételek nagyjából harmadával haladják meg a tavalyelőtti eredményt. Nem csak a forgalom egésze, de a" ... >>

hun-ecommerce-2016-600px.jpg

 INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr5812583937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása