Online vásárlás: netes pizzarendeléssel kezdődött, az űrutazásnál tart
2017. április 27. írta: vecseilaszlo

Online vásárlás: netes pizzarendeléssel kezdődött, az űrutazásnál tart

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét. A díj a legjobb magyar online kereskedőket ismeri el, részben a vásárlók, részben szakértő zsűri döntése alapján.

Forrás: Hirado.hu

"A versenyben minden olyan magyarországi bejegyzésű vállalkozás részt vehet, amely online kiskereskedelmi tevékenységet folytat. A közönség április 30-ig szavazhat kedvenc kereskedőire, a szavazók között értékes nyereményeket is kisorsolnak.

Ha online vásárolunk, azt ma már körültekintően, kellő információk birtokában tehetjük. Néhány kattintás és kiderül, hogy a szakértők vagy a vásárlók melyik pelenkaárust, borkereskedőt, netán pipaforgalmazót tartják a legtöbbre, milyen tapasztalatok és vélemények vannak árusról és árujáról.

Kellenek az ilyen fogódzók, nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend az Év Internetes Kereskedője Díj, amely a jelenlegi és a leendő online vásárlóknak megbízható támpontot nyújt a hazai webshopok szolgáltatásai közötti eligazodáshoz.

Míg 2016-ig csupán" ... >>

digitalis-jolet.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9812433139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása