A legnagyobbak tippjei a sikeres webáruházhoz
2017. április 26. írta: vecseilaszlo

A legnagyobbak tippjei a sikeres webáruházhoz

Már az online kereskedelemben sem jön be minden, sokan már hosszú évek óta csiszolgatják a tökéletes értékesítési technikákat. A nagyokat már nem könnyű utolérni, ha valaki csak most indulna, de tanulni tőlük bőven lehet. A Piac & Profit konferenciáján három hazai e-kereskedelmi nagyágyú osztotta meg tapasztalatait.

Forrás: piacesprofit.hu
Szerző: Timár Gigi

"Gyorsabban, olcsóbban
„Teljesen mindegy, hogy mit és mennyiért értékesítesz, a legfontosabb tényező a szállítás sebessége” – mondta Bognár Ákos, a JátékNet.hu társalapítója a Piac & Profit Webáruházi trendek 2017 konferenciájának kerekasztal-beszélgetésén. „Az alap, hogy a megígért szállítási időpontot megtartsuk, de bármilyen marketing eszköznél jobb, ha rövid határidőt vállalunk és azt be is tartjuk” – csatlakozott Kovács Péter, a Libri-Bookline vezérigazgatója, aki szerint hiába a legjobb marketingkampány, ha ezt nem tudjuk biztosítani, kidobott pénz. Az Amazon képes volt 13 perccel a megrendelés után leszállítani egy csomagot. Ehhez kéne felzárkózni…

A Brands.hu tavaly éppen erre külön kampányt is indított, plusz ajándékot adtak a bankkártyával vásárlóknak. Idén év elején pedig azt hirdették meg, hogy bankkártyás fizetés esetén ingyen szállítás jár. Az eredmény: 290 forintos tételért is kiadták az emberek a bankkártya adataikat. Vagyis ha tudjuk, hogy mivel lehet motiválni a vásárlóinkat, el lehet billenteni a súlyt a kártyás vásárlások felé.

Bognár Ákos is egyetért abban, hogy az emberek nem félnek megadni a bankkártya adataikat, ha látják, hogy miért teszik. Vagyis a kártyás vásárlás arányának növelése nem annyira technikai vagy biztonsági, sokkal inkább bizalmi és ösztönzési kérdés.

Tanulni, tanulni, tanulni
Mindhárom szereplő egyetértett abban, hogy a sikeres webes értékesítés elképzelhetetlen állandó" ... >>

best.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr5412413351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása