Az egységes, online kereskedelmi tér kialakítása eltart még egy ideig
2017. március 06. írta: vecseilaszlo

Az egységes, online kereskedelmi tér kialakítása eltart még egy ideig

Az internet-használatért januártól kevesebbet kell fizetniük itthon a fogyasztóknak, míg a mobiltelefonálás tekintetében júniustól várható költségcsökkenés, az unió határain belüli roaming-díjak eltörlése miatt. E két rendelkezés (is) a digitális egységes piaci stratégia eredménye, melyről még korábban döntött az Európai Bizottság.

Forrás: ZAOL - Zalai Hírlan Online
Szerző: Szabó Zsófia

"A Brüsszelben kidolgozott program törekvése elsősorban az, hogy szabad, ám mégis egységes digitális piac jöjjön létre az unió huszonnyolc tagállamában. Olyan „agóra”, ahol az emberek határokon átívelően vásárolhatnak a világhálón keresztül, a cégek, vállalkozások pedig Európa egész területén értékesíthessék termékeiket.

- A stratégia célja az uniós digitális gazdaság növekedésének elősegítése, illetve, hogy a fogyasztók kedvezőbb áron, egyszerűbben juthassanak különböző szolgáltatásokhoz - fogalmazott Dr. Jaskó Szilárd egyetemi docens. Hozzátette: a digitális hálózatok terjeszkedési feltételeinek javítása is a terv egyik része. Ezek együtt pedig hozzájárulhatnak az európai gazdaság fejlődéséhez, amely egy jól működő, egységes digitális piac révén több mint négyszáz milliárd euróval növelhetné az unió bevételét.

- Nézzük mindezt egy hétköznapi példán keresztül, az unió területén működő webáruházak vonatkozásában - folytatta. - Amikor" ... >>

online-marketplace.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

http://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8912275467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.