Valamit nagyon tudnak a brit webes kereskedők
2017. február 24. írta: vecseilaszlo

Valamit nagyon tudnak a brit webes kereskedők

Az európai internetezők kétharmada tavaly már webes vásárlóként is kipróbálta magát. Az uniós mezőnyben a magyarok egyelőre középtájon tanyáznak.

Forrás: BITport
Szerző: Sági Gyöngyi

"Alighogy túl vagyunk az év végi ajándékozási lázon, máris itt vannak az Európai Unió legfrissebb adatai arról, hogy 2016-os vásárlásainkat milyen gyakran oldottunk meg az interneten keresztül. Az Eurostat összesítése szerint 2007 óta 16 százalékponttal gyarapodott azoknak a felhasználóknak az aránya, akik az elmúlt tizenkét hónapban vettek valami a webes boltokban.

Akkor a netezők kevesebb mint fele mondhatta ezt el magáról, míg tavaly már kétharmaduk felkeresett valamilyen online áruházat, ami a teljes lakosságon belül is 55 százaléknak felel meg. Az online vásárlás népszerűsége főleg a fiatalok és a középkorúak körében növekszik: a 16-24 éves korosztályban az egy évvel korábbihoz képest 68, a 25-54 éves korosztályban pedig 69 százalékos volt a javulás.

Tízből négy magyar netező pénzt is költ a hálón
Az egyes tagállamokat illetően nagy a szórás. A leggyengébben" ... >>

online-shopping.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr312265798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása