120 nélkülözhetetlen útmutató, hogy sikeres legyél az e-kereskedelemben
2017. február 16. írta: vecseilaszlo

120 nélkülözhetetlen útmutató, hogy sikeres legyél az e-kereskedelemben

Ha webshop tulajdonos vagy, érdekel az e-kereskedelem, és folyamatosan szeretnél ebben a témában tanulni, ezeket a blogcikkeket feltétlenül nézd meg!

Forrás: AionHill
Szerző: Imre Gábor

"Hasznos és átfogó cikkgyűjteményünket kategóriákra osztottuk, hogy minél könnyebben megtaláld azokat a tartalmakat, melyek leginkább érdekelnek.

Akár kezdő, akár tapasztalt webshop tulajdonos vagy, biztosak vagyunk benne, hogy sokat tanulhatsz ezeknek a blogposztoknak az elolvasásával, és sikerrel alkalmazhatod az elsajátított tudást.

Igen, blogokat olvasgatni sok időt vesz igénybe – mégis azt tanácsoljuk, hogy minden e listán szereplő blogot látogass meg, és kövess legalább néhány hétig, a legérdekesebbeket pedig vedd fel a rendszeres olvasmánylistádra.

Mindazokkal a szakmai tartalmakkal, azokkal a szakértői tapasztalatokkal, amelyeket itt a magadévá tehetsz, javíthatsz webáruházad működésén: optimalizálhatod a megjelenését, javíthatod a termékeid értékesítésének módját, felturbózhatod a marketingedet és emelheted a konverziós arányodat.

Nemcsak egyszerűen több bevételre tehetsz szert: mintawebáruházat építhetsz, amely pozitív esettanulmányok alanya lehet. Muszáj előrebocsátanunk, hogy ezek a cikkek angol nyelven olvashatók, ám ki csak kicsit is megtanult angolul, nagyrészt meg fogja érteni a lényeget, főleg a praktikus és kellőképpen illusztrált tippek leírásánál.

Válaszd ki a téged legjobban érdeklő kategóriát, vagy görgess lefelé vagy haladj az általunk megadott sorrendben!" ... >>

succesful-ecommerce.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2512263636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása