Webkereskedelmi tippek egy sikeres sorozatvállalkozótól
2017. január 24. írta: vecseilaszlo

Webkereskedelmi tippek egy sikeres sorozatvállalkozótól

Eddig tartott, hogy a magyar vásárlókat elsősorban hazai webshopok szolgálták ki. Hamarosan letarolják a piacokat az óriásvállalatok, de még fel lehet ülni a vonatra, és itthonról is lehet páneurópai webshopot építeni – véli a sikeres e-vállalkozó, Valner Szabolcs, a Vatera és a NetRisk korábbi tulajdonosa.

Forrás: Piac és Profit
Szerző: Szesztay Péter üzletember Growthery SEO agency

"Nem a teljesen szűz piac a legjobb piac – mondta Valner Szabolcs, a piacvezető eOptika.hu alapítója (korábban a Vatera és NetRisk tulajdonosa) a Webáruház építése felsőfokon című előadáson. Véleménye szerint ahol már vannak versenytársak, az bizonyíték a termék életképességére, ez pedig sokkal kevésbé kockázatos, mint ha valaki elsőként lép piacra. Ezt az elvet az eOptika.hu alapításánál is alkalmazták, amikor 2011-ben 15. szereplőként jelentek meg a kontaktlencsék piacán.

Hogyan tudták behozni a már akkor is tetemes lemaradásukat? Röviden: 100 csésze kapucsínóval. Első komolyabb befektetésként meghívták az első száz kontaktlencse-vásárlót egy kávéra, hogy mélyinterjúszerűen kiderítsék, milyen szolgáltatásokkal tudnának versenyelőnyre szert tenni. Igaz, ez első hallásra kicsit fura lehet, de Szabolcs nem győzte hangsúlyozni, hogy" ... >>

valner-szabolcs.jpg

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3412138027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása