Az e-kereskedelem a logisztikai központok és a fejlesztések tükrében
2017. január 18. írta: vecseilaszlo

Az e-kereskedelem a logisztikai központok és a fejlesztések tükrében

Az e-kereskedelem térnyerése és növekvő logisztikai igényei az egész világon megfigyelhető folyamat, ugyanígy Kelet-Közép-Európa ipariingatlan-piacának fejlődését is meghatározza. Hazánkban is egyre fontosabb szerep jut az e-kereskedelemre fókuszáló logisztikai központoknak, bár még a döntő áttörés várat magára.

Forrás: realista.hu

"Közép-Európa folyamatosan fejlődik
Az internetes kereskedelem 2008 óta évi 12–18% közötti ütemben növekedett az Európai Unióban, az iparág 2014-ben 2,5 millió európai munkavállalót foglalkoztatott közvetlenül, és összesen mintegy 424 milliárd eurós forgalmat bonyolított EU-s statisztikák szerint. Az előrejelzések alapján a forgalom a következő öt évben megduplázódik, amely további több millió négyzetméternyi logisztikai terület építését teszi szükségessé. A kiskereskedők az internetes boltokban egyre szélesebb kínálattal rendelkeznek, amely megnöveli raktározási szükségletüket, miközben a külföldi webáruházak is nyitnak a kelet-közép-európai országok felé, szintén jelentős logisztikai kapacitásigényekkel.
A tendenciákat jól igazolják a régiós tranzakciók, amelyek jelentős mértékben az e-kereskedelemhez kötődtek" ... >>

amazon-raktar.jpg

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2612131545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása