Elég nagyot durrantott az Apple-nél egy magyar vállalkozás
2016. december 30. írta: vecseilaszlo

Elég nagyot durrantott az Apple-nél egy magyar vállalkozás

Az okos otthonok piacán aktív magyar Nold Technologies fejlesztése, a Nold OPEN Bluetooth alapú távvezérlő modul egyik továbbfejlesztett változatával elsőként nyerhet befogadást az Apple HomeKit eszközei közé.

Forrás: Digital Hungary

"Az okos otthonok piacán aktív magyar Nold Technologies fejlesztése, a Nold OPEN Bluetooth alapú távvezérlő modul egyik továbbfejlesztett változatával elsőként nyerhet befogadást az Apple HomeKit eszközei közé. A világszerte milliók által használt Apple Home applikáció az iparág domináns felhasználói felülete és eddig csak kevés gyártónak adatott meg, hogy fejlesztését az Apple kompatibilitási tanúsítvánnyal ismerje el. Ezért is nagy szó, hogy csupán röviddel terméke debütálása után a Nold előtt máris esély nyílik, hogy a nagyon szigorú auditálási procedúrán részt vehessen.

Okostelefonok, multimédiás televíziók, intelligens fűtési rendszerek – a lista folyamatosan bővül rohamosan fejlődő világunkban. Ám ezekért a készülékekért a gyártók sokszor borsos árat kérnek. A már kereskedelmi forgalomban is kapható Nold OPEN révén viszont a már meglévő garázskapunk, kertajtónk válik telefonnal irányíthatóvá, csupán egyetlen alkatrész hozzáadásával, elfogadható áron. Ez" ... >>

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e- Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |    Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7412031567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása