Amit az internettől kapunk karácsonyra
2016. december 21. írta: vecseilaszlo

Amit az internettől kapunk karácsonyra

Internet nélkül mára elképzelhetetlenné vált a karácsony: a net nemcsak az ünnepi előkészületekben és a családi látogatások megszervezésében, de az ajándékok beszerzésében is segít. Az idei évben várhatóan kétmillióan fogják karácsonyi ajándékaikat (is) online megvásárolni, és netezésre alkalmas eszközök is szép számban lesznek a fa alatt – derül ki az eNET – Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” friss kutatásából, amely az internet karácsonyi előkészületekben betöltött szerepével foglalkozik.

Forrás: eNET

"Online karácsonyi készűlődés

Az eNET 2016 novemberében végzett online kutatása alapján a felnőtt magyar internetezők több mint kétharmadának a karácsony a legfontosabb ünnep az évben. A netezők a karácsonyi készülődést sem halasztják az utolsó napokra, többségük (78%) már hetekkel korábban nekikezd – amiben természetesen kitüntetett szerep jut az internetnek is.

A net a karácsonyi ajándékok keresésében (69%) és megvásárlásában (65%) bizonyult a leglényegesebbnek, ezek mellett karácsonyi üdvözletek küldésében (55%), receptötletek keresésében (53%), és összejövetelek, látogatások megszervezésében (40%) tartják legfontosabbnak a netezők." ... >>

enet-karacsony.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e- Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |    Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr212031365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása