Egyre több háztartási eszköz vásárol az Amazonon
2016. december 19. írta: vecseilaszlo

Egyre több háztartási eszköz vásárol az Amazonon

Az automatizált vásárlás jövőképét mutatja be az Amazon új szolgáltatása. Már nem csak gombnyomásra rendelhetőek újra az utántölthető termékek, hanem a hálózathot csatlakozó termékek mérik a fogyasztást, és ez alapján maguk adják fel a rendelést.

Forrás: HWSW
Szerző: Habók Lilla

"Kibővíti Dash Replenishment Service (DRS) szolgáltatását az Amazon, így egyre több háztartási gép oldhatja meg magának a fogyó anyagok utántöltését. A DRS szolgáltatás lényege, hogy az azt támogató, hálózathoz csatlakoztatott termékek automatikusan újrarendelik a webáruháztól a szükséges töltőanyagokat, mint a nyomtatóhoz a tintapatronokat vagy a mosógéphez a mosószert. A cég bejelentése, miszerint a megoldást több új, nagy gyártó terméke is támogatni fogja, jól szemlélteti az Amazon elképzelését a háztartások és az automatizált bevásárlás jövőjéről. A cél természetesen az, hogy" ... >>

amazon-button.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8512005140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása