E-kereskedelem 2.0.: Globál/Lokál? – avagy merre vannak még kiaknázatlan „e-lehetőségek”?
2012. november 07. írta: vecseilaszlo

E-kereskedelem 2.0.: Globál/Lokál? – avagy merre vannak még kiaknázatlan „e-lehetőségek”?

vecseilaci_49x61.jpg 2012. november 13-án „E-kereskedelem 2.0.:Globál/Lokál?” címmel, immár hatodik alkalommal rendezi meg Budapesten a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) őszi e-kereskedelmi konferenciáját, amelynek témája ezúttal az e-kereskedelmi piac globális- és lokális lehetőségei, a most indulók esélyei, a fejlődés és növekedés lehetséges irányai.

Forrás: Prím Online

"Bár az internetes kereskedelem továbbra is a magyar gazdaság egyik legdinamikusabban fejlődő területe, az elmúlt időben a növekedés lelassult, a verseny pedig kiéleződött az e-kereskedők között. További nehezítő tényező lehet, ha az Amazon, az eBay vagy a Tesco a magyar e-piacra lép. Tartanak ettől a hazai e-kereskedők? Vagy sokkal veszélyesebbnek ítélik az olyan kínai webáruházakat, mint például a 360buy.com, amely nemrégiben elindította angol nyelvű weboldalát, és mintegy tízezer, nagyon olcsó terméket Magyarországra is kiszállít. Vajon melyek jelenleg az e-kereskedelmi piac legnagyobb globális és lokális kihívásai, vannak-e kitörési pontok, fejlődési-, növekedési lehetőségek? Milyen webshopot indítson az, aki csak most lép az online piacra, vannak-e még kiaknázatlan lehetőségek? És vajon a minél nagyobb termékkör kialakítása a fontosabb, vagy a terjeszkedés? Ha terjeszkedés, akkor merre?" ... >>

Bővebb információért az E-KERESKEDELEM 2.0. GLOBÁL/LOKÁL? konferenciáról klikk a képre!

Szek_Glokal.jpgINGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr604895624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása